Születésnapok

Ne hagyd, hogy a feje tetejére álljon otthon a ház, gyertek hozzánk házibuliba és mi levesszük a terhet a válladról.

Szülőként miért bajlódnál otthon a díszítéssel, a kellékek beszerzésével, a gyerekek szórakoztatásával és a buli utáni takarítással?

Garantáltan minden a szülinapos és vendégei körül forog a NAGY napon!

Terített asztallal, kölyökpezsgővel, pizzával várjuk a lelkes vendégsereget, a party hangulatot zenével, tánccal, játékkal, és bulifotókkal tesszük emlékezetessé. Az élmények mellett apró ajándékkal tér haza minden meghívott.

Nézd meg tematikus SZÜLINAPI AJÁNLATUNKAT, küldd el az érdeklődésedet! Az érdeklődés elküldése nem jelenti az időpont azonnali lefoglalását, az érdeklődés beérkezése után mielőbb felvesszük Veled a kapcsolatot az adatok egyeztetéséhez.
Ha sikerült a party egyeztetése, töltsd le a Pöttyös meghívót: meghívó 1, meghívó 2, meghívó 3!

Szülinapi party érdeklődés:

ARTY-PARTY / KIS MŰVÉSZ SZÜLINAP (ÚJ!)

Szeretsz alkotni? Jókat játszani és önfeledten nevetni a legjobb barátaiddal? A kreatív baráti társaságok ideális szülinapi bulija a „kis művész” szülinap. Készítsetek vendégeiddel egy maradandó emléket, legyen az egy festett kép vagy egy szülinapi emlékkönyv, te választhatsz! A Pöttyös Gyerekházat műteremmé varázsoljuk és elszabadulnak a kreatív energiák. Igazi házibuli hangulat, alkotással, játékokkal és itt nem számít, ha nem te vagy a parkett ördöge.

3.400 FT/fő
2 óra

JUNIOR SZABADULÓS KALANDJÁTÉK (ajánlott 7 éves kortól) (ÚJ!)

Ha neked vannak a legagyafúrtabb barátaid… Ha nem gond csapatban dolgozni… Ha az izgalom számodra motiváló… Akkor ez egy remek szülinapi buli a számodra. Szabaduljatok ki a Pöttyös Ház rejtélyeinek fogságából és végül egy jól megérdemelt záró bulival oldjuk a felgyülemlett feszültséget. Itt nincs semmi félelmetes, nincs bezárt ajtó, itt a logika, a taktika és a csapatjáték visz előre feladatról- feladatra.

3.000 FT/fő
2 óra

JUST DANCE PARTY

Figyelem! A parkett ördögei elszabadultak és megállíthatatlanok! Ez az a buli, ahol csak a zene, tánc és az éneklés az úr 2 órán keresztül. Csenget a pizzafutár, tűzijáték van a tortán, készül a csillámtetoválás és a bulifotó. Ha csendes, nyugodt bulit keresel akkor ez NEM neked való.

3.000 FT/fő
2 óra

KALÓZ PARTY

Pöttyös-sziget térképe már Nálunk van, kutassuk fel együtt a kincseket, sok-sok izgalmas kalandon áthajózva. Szülinaposunk kalózkapitányként irányíthatja a mesebeli bárkát, ahol a „rumozgatás” és a mulatozás mellett, fontos feladatokat is végre kell hajtania, mire kiköthetnek a kincses ládát rejtő címen. Nyisd ki Te a ládát, amelyben a kincs rejlik.

3.000 FT/fő
2 óra

SZUPERHŐS PARTY

Ha érdekel egy olyan buli, ahol Vasember, Amerika Kapitány és a többi Bosszúálló igazi csapatként ünnepli a szülinapost, akkor itt a helyed. Két órára felöltheted egy szuperhős jelmezét és játékos feladatokkal szerezhetsz magadnak újabb és újabb képességeket. A buli végén megkaphatsz egyet a „Végtelen Kövek” közül.

3.000 FT/fő
2 óra

TÜLL-TÜNDÉR PARTY

Képzeld el, amikor apró szárnyas tündérek, színes tüll szoknyákban sürgölődnek egy pöttyös varázserdőben. Ebben a buliban egy varázserdőt (a Pöttyös Gyerekházat) kell megvédeni az eszes kis tündéreknek. Sok fejtörő és trükkös feladat segít távoltartani a betolakodókat. Legyetek barátaiddal a Pöttyös Erdő védői!

3.000 FT/fő
2 óra

BFF – azaz BARÁTSÁG PARTY

Egy mindenkiért, mindenki egyért. A buli, ahol minden a barátokról és a barátságról szól. Felelsz vagy mersz barátság quiz, barátságkarkötő készítése és csapatépítő játékok ahol valóban bizonyíthatod igaz barátságod.

3.000 FT/fő
2 óra

A zsúrok maximum 15 fős létszámúak.

/minimum 10 fő fizetendő/

A díj tartalmazza:

 • vezetett party játékok, nyeremények
 • díszítés, teríték
 • a tematikus party-khoz tartozó jelmezek
 • party szendvicsek, pizza, ásványvíz / kölyökpezsgő
 • fotók a party-ról (adathordozó eszközön biztosítjuk a szülőknek)

Az alapdíj nem tartalmazza a tortát, ezt a szülőknek kell biztosítani.

Igény esetén tortarendelést tudunk biztosítani.

Egyéb, plusz szolgáltatás:

  • Arc- vagy csillámtetoválás
   Díja: 3.000,- Ft / alk.
  • 1-3 éveseknek is van lehetőség szülinapi zsúrra a Pöttyös Gyerekházban. Mivel ennek a korosztálynak az izgő-mozgó természetük miatt nem könnyű tematikus party-t tartani, így kitaláltuk a számukra legjobb megoldást. Bérlésre kínáljuk a játszószobánkat, ahol színes teríték, zene, lufik, és életkori sajátosságaiknak megfelelő játékok várják őket.
   Díja: 15.000,- Ft / óra