Születésnapok

Szülőként miért bajlódnál otthon a díszítéssel, a kellékek beszerzésével, a gyerekek koordinálásával és a buli utáni takarítással?

Ne hagyd, hogy a feje tetejére álljon a ház, gyertek hozzánk és mi levesszük a terhet a válladról.

Okleveles animátorként biztosíthatlak arról, hogy a 3-14 éves korosztályú gyermekek számára, szinte minden játék a tarsolyunkban van.

Feldíszített termek, megterített asztalok, apró party nyeremények, zene, tánc, játék, pizza és üdítő várja a ünnepeltet és vendégeit. Tematikus party választása esetén, még több meglepetésben lehet része a szülinaposnak.

Téged, mint szülőt pedig a partyn készített fotók átadásával biztosítunk arról, hogy jó helyet választottatok.

MAXI UV-TINI PARTY 2017 ÚJDONSÁGA!

Egy buli, ahol az adrenalin biztosan megemelkedik. Őrülten jó tini játékok, disco-gömb, UV fények és hangos zene, amit Anya és Apa otthon lehet, hogy nem enged. Ha fehér- vagy neon színű ruhában jössz, az igazi összhatás nem marad el.

3.000 FT/fő
2 óra

CUKRÁSZ PARTY 2017 ÚJDONSÁGA!

Legyél Te a Pöttyös konyha Séfje, vendégeid pedig a cukrászsegítőid. Készítsünk együtt a sok játék mellett, egy finom Kókuszgolyót vagy Shrek szeletet, és alkossuk meg hozzá a party ideje alatt a Titkos receptkönyvet is. Garantáltan, édesen jó zsúr van kilátásban.

3.000 FT/fő
2 óra

XBOX PARTY 2018 ÚJDONSÁGA!

Tedd színesebbé a nagy napot az XBOX KINECT játékaival. Hívd meg a barátokat egy kihívásra, ahol akár csapatban, akár páronként is megküzdhettek a virtuális játékok világában. A party végét lezárjuk egy engesztelő video-discoval, és persze sok közösségépítő játékkal is szolgálunk, az animátorok irányításával.

3.000 FT/fő
2 óra

MINI TINI PARTY

Egy party, ahol a Ti szavaitokkal élve, minden nagyon „menő”. Felelsz vagy mersz játék életkorodnak megfelelően, rengeteg nevetés, tánc, közösségi játék, parókák, party szemüvegek és egy csúcsszuper video-disco vár, akár saját zeneválogatásoddal. A jókedv garantált, ne hagyd ki.

2.800 FT/fő
2 óra

CSINGILING – TÜNDÉR PARTY

Minden kislány szeretne Csingiling lenni, vagy legalább is tündér, aki könnyű szárnyakon repülve fedezi fel a világot és vesz részt kalandokban. Ezen a bulin erre kaphatsz lehetőséget. Elrepülünk együtt Seholországba, ahol kincseket és rengeteg élményt gyűjtünk. Ha szeretnél fiúkat is meghívni a zsúrodra, semmi gond, hisz kalózok is élhetnek a szigeten.

2.800 FT/fő
2 óra

KALÓZ PARTY

Pöttyös-sziget térképe már Nálunk van, kutassuk fel együtt a kincseket, sok-sok izgalmas kalandon áthajózva. Szülinaposunk kalózkapitányként irányíthatja a mesebeli bárkát, ahol a „rumozgatás” és a mulatozás mellett, fontos feladatokat is végre kell hajtania, mire kiköthetnek a kincses ládát rejtő címen. Nyisd ki Te a ládát, amelyben a rengeteg értékes dolog rejlik.

2.800 FT/fő
2 óra

CSAJOSKODÓ PARTY

Büszke vagy rá, hogy lánynak születtél és Neked vannak a világon a legjobb barátnőid? Akkor itt a helyetek. Egy party, ahol csak lányok vannak (fiúk most focizzanak otthon), ahol minden rózsaszín, ahol Titkos napló készül, ahol koktélt iszunk, ahol video-discoban táncolunk, ahol smink- és fodrászsarok várja az ünnepeltet és vendégeit. Nincs is több kérdés ugye? Ez a TI BULITOK!

3.000 FT/fő
2 óra

ALAP PARTY

Életkorodnak megfelelően állítjuk össze a party menetét. Sok tánc, közösségi játék, vetélkedő és jókedv színezi a nagy napodat. Biztos lehetsz benne, hogy Te és barátaid is, mosollyal az arcukon távoznak a zsúr végén.

2.800 FT/fő
2 óra

KIEGÉSZÍTŐ SZÜLINAPI PÓLÓ CSOMAG

Tedd mégy egyedibbé a szülinapodat. Ha ezt a csomagot választod bármelyik Party mellé, akkor nem csak a személyre szóló irányított játékok, a közös ajándékozás, de még egy PÓLÓ is a Tiéd lehet. Ezen a pólón a neved és az életkorod szerepel majd a LITTLEDOT jóvoltából. Örök emlék, teljes egyediség, szülinapos elegancia, melyet már a Pöttyös Gyerekházban eltöltött két órás buli alatt is élvezhetsz.

4.500 FT/db

A zsúrok maximum 15 fős létszámúak.

/minimum 10 fő fizetendő/

A díj tartalmazza:

 • animátor vezetésével partyjátékok, nyeremények
 • díszítés, teríték
 • a tematikus parykhoz tartozó jelmezek
 • partyszendvicsek, pizza, szörp – ásványvíz
 • fotók a partyról /adathordozó eszközön biztosítjuk a szülőknek/

A díj nem tartalmazza a tortát, ezt a szülőknek kell biztosítani.

Egyéb, plusz szolgáltatás:

  • 1-3 éveseknek is van lehetőség szülinapi zsúrra a Pöttyös Gyerekházban. Mivel ennek a korosztálynak az izgő-mozgó természetük miatt nem könnyű tematikus partyt tartani, így kitaláltuk a számukra legjobb megoldást. Bérlésre kínáljuk a játszószobánkat, ahol színes teríték, zene, lufik, és életkori sajátosságaiknak megfelelő játékok várják őket.
   Díja: 15.000.- Ft / óra
  • Arc-vagy hennafestés-avagy csillámtetoválás
   Díja: 6.000,- Ft
  • A partyk külsű helyszínre is kérhetőek.
   Animátorunk, arcfestőnk bárhová elmegy, és viszi magával Pöttyös zsákjában a meglepetéseket, nyereményeket és az elmaradhatatlan jókedvet.
   Ennek plusz költsége, a gyerekek létszámától és az igényektől függően, közös megegyezés alapján történik.Az alapár: 3.500 Ft/fő /2óra

Letölthető meghívó:

Az alábbi fotóra kattintva letöltheted születésnapi meghívódat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Póló csomag partnerünk: