Születésnapok

Ne hagyd, hogy a feje tetejére álljon otthon a ház, gyertek hozzánk házibuliba és mi levesszük a terhet a válladról.

Szülőként miért bajlódnál otthon a díszítéssel, a kellékek beszerzésével, a gyerekek szórakoztatásával és a buli utáni takarítással?

Garantáltan minden a szülinapos és vendégei körül forog a NAGY napon!

Terített asztallal, kölyökpezsgővel, pizzával várjuk a lelkes vendégsereget, a party hangulatot zenével, tánccal, játékkal, és bulifotókkal tesszük emlékezetessé. Az élmények mellett apró ajándékkal tér haza minden meghívott.

Nézd meg tematikus SZÜLINAPI AJÁNLATUNKAT (és töltsd le a meghívót: meghívó 1, meghívó 2, meghívó 3):

MAXI UV – KARAOKE PARTY

Egy buli, ahol az adrenalin biztosan megemelkedik. Őrülten izgalmas tini játékok, zenére mozgó disco-gömb, UV fények buli zene vár. Legyen rajtad valami fehér vagy neonszínű és az UV-fényben igazi karaoke sztárként tündökölhetsz.

3.000 FT/fő
2 óra

XBOX PARTY

Tedd színesebbé a nagy napot az XBOX KINECT / DJ HERO / STAR WARS / NEED FOR SPEED játékaival. Hívd meg a barátokat egy kihívásra, ahol akár csapatban, akár páronként is megküzdhettek a virtuális játékok világában. A party végét lezárjuk egy engesztelő video-discoval, és persze sok csapatépítő játékkal is szolgálunk.

3.000 FT/fő
2 óra

JUST DANCE PARTY

Figyelem! A parkett ördögei elszabadultak és megállíthatatlanok! Ez az a buli, ahol csak a zene, tánc és az éneklés az úr 2 órán keresztül. Csenget a pizzafutár, tűzijáték van a tortán, készül a csillámtetoválás és a bulifotó. Ha csendes, nyugodt bulit keresel akkor ez NEM neked való.

3.000 FT/fő
2 óra

SZUPERHŐS PARTY

Ha érdekel egy olyan buli, ahol Vasember, Amerika Kapitány és a többi Bosszúálló igazi csapatként ünnepli a szülinapost, akkor itt a helyed. Két órára felöltheted egy szuperhős jelmezét és játékos feladatokkal szerezhetsz magadnak újabb és újabb képességeket. A buli végén megkaphatsz egyet a „Végtelen Kövek” közül.

3.000 FT/fő
2 óra

TÜLL-TÜNDÉR PARTY

Képzeld el, amikor apró szárnyas tündérek, színes tüll szoknyákban sürgölődnek egy pöttyös varázserdőben. Ebben a buliban egy varázserdőt (a Pöttyös Gyerekházat) kell megvédeni az eszes kis tündéreknek. Sok fejtörő és trükkös feladat segít távoltartani a betolakodókat. Legyetek barátaiddal a Pöttyös Erdő védői!

3.000 FT/fő
2 óra

BFF- azaz Barátság party

Egy mindenkiért, mindenki egyért. A buli, ahol minden a barátokról és a barátságról szól. Felelsz vagy mersz barátság quiz, barátságkarkötő készítése és csapatépítő játékok ahol valóban bizonyíthatod igaz barátságod.

3.000 FT/fő
2 óra

KALÓZ PARTY

Pöttyös-sziget térképe már Nálunk van, kutassuk fel együtt a kincseket, sok-sok izgalmas kalandon áthajózva. Szülinaposunk kalózkapitányként irányíthatja a mesebeli bárkát, ahol a „rumozgatás” és a mulatozás mellett, fontos feladatokat is végre kell hajtania, mire kiköthetnek a kincses ládát rejtő címen. Nyisd ki Te a ládát, amelyben a kincs rejlik.

3.000 FT/fő
2 óra

A zsúrok maximum 15 fős létszámúak.

/minimum 10 fő fizetendő/

A díj tartalmazza:

 • vezetett party játékok, nyeremények
 • díszítés, teríték
 • a tematikus party-khoz tartozó jelmezek
 • party szendvicsek, pizza, ásványvíz / kölyökpezsgő
 • fotók a party-ról (adathordozó eszközön biztosítjuk a szülőknek)

Az alapdíj nem tartalmazza a tortát, ezt a szülőknek kell biztosítani.

Igény esetén tortarendelést tudunk biztosítani.

Egyéb, plusz szolgáltatás:

  • Arc- vagy csillámtetoválás
   Díja: 3.000,- Ft / alk.
  • 1-3 éveseknek is van lehetőség szülinapi zsúrra a Pöttyös Gyerekházban. Mivel ennek a korosztálynak az izgő-mozgó természetük miatt nem könnyű tematikus party-t tartani, így kitaláltuk a számukra legjobb megoldást. Bérlésre kínáljuk a játszószobánkat, ahol színes teríték, zene, lufik, és életkori sajátosságaiknak megfelelő játékok várják őket.
   Díja: 15.000,- Ft / óra
  • Külső helyszínen vállaljuk kézműves foglalkozások/szülinapok lebonyolítását. Konkrét igény esetén kérd személyre szabott árajánlatunkat.