Rólunk

A Pöttyös Gyerekház 6 évvel ezelőtt kezdte meg működését. Hiszünk az élethosszig tartó tanulásban és abban is, hogy csak az tud minket előre vinni az utunkon, amit lelkesen, szívvel – lélekkel csinálunk.  Ehhez szeretnénk családias, bátorító légkört biztosítani a hozzánk ellátogató gyerekeknek és családjaiknak. Foglalkozásainkat kizárólag kis csoportokban tartjuk, hogy az egyéni igényekre oda tudjunk figyelni.

A legkisebb korosztálynak mozgásos, mondókás foglalkozásokkal, a picit nagyobbaknak iskola előkészítővel, a kreatívoknak kézműves foglalkozással, a nyelveket kedvelőknek nyelvi foglalkozással, akiknek pedig nem megy könnyen a tanulás, segítséggel állunk rendelkezésre.

Mivel a Gyerekház betöltötte az „iskolaköteles” kort, 2020 szeptemberétől a legkisebbeken kívül a nagyobb gyerekeket is várjuk foglalkozásokkal, nyelvtanulási lehetőséggel, egészen a nyelvvizsgáig el tudnak jutni velünk.

Tudjuk, hogy ANYÁNAK/APÁNAK is jár a pihenés. Vállaljuk szülinapok lebonyolítását, kreatív foglalkozásokat szervezünk, nyári / őszi táborokkal és gyermekfelügyelettel állunk rendelkezésükre egy lelkes, fiatal csapattal.