Foglalkozások

foglalkozások

…azaz a nagy építkezés mosolygós arc

A tanulás folyamata már születéskor elkezdődik (vagy még korábban). A kisgyermekeknél fontos, hogy minden mozgásforma egymást követve, egymást erősítve, támogatva alakuljon ki.

Jól tudjuk, hogy a mozgás a fejlődés motorja, megfelelő mennyiségű mozgás segíti az ép idegrendszer fejlődését és szoros kapcsolatot mutat a tanulási képességekkel. A nagymozgások fejlesztése segíti a helyes testtartás kialakulását, egyensúly érzéket fejleszt és sok-sok minden más mellett segíti a koncentrációt. A finom mozgások (amik az íráshoz, alkotáshoz fontosak) a nagymozgások alapjaira épülnek. Jól ki van ez a rendszer találva, ugye? Ha jó az alap, remek várat lehet rá építeni.

Foglalkozásainkon már egészen pici kortól azon dolgozunk, hogy mire az iskola kapuját átlépik a gyerekek, felkészülten álljanak a számos erőpróba előtt, amit az iskolás évek fognak számukra jelenteni.

Fontosnak tartjuk, hogy úgy segítsük a gyerekeket, hogy ösztönözzük őket a kreatív, megoldásközpontú gondolkodásra és tanulási/megoldási technikákat kínálunk ehhez. Mi nem a megoldást tesszük a gyerekek elé, hanem a megoldáshoz vezető utat segítjük.

Nézz bele az órarendünkbe!

 1. Junior English – ovis

  Játékos angol 3-5 éves korú gyerekeknek. A 45 perces foglalkozások célja, hogy a tipikus angol és amerikai gyerekdalok és mondókák segítségével szinte észrevétlenül megismerkedjenek az angol nyelv játékosságával és dallamosságával, így megalapozva …

  Tudj meg többet!

 2. Junior English – alsós

  Beszédközpontú angol nyelvű foglalkozás 6-7 éves korú, az általános iskolát kezdő gyerekek számára. A foglalkozás célja a nyelvtanulás megszerettetése, amihez mi bátorító, családias légkörrel, változatos tananyaggal és hatékony szókincs tanulási módszerekkel járulunk …

  Tudj meg többet!

 3. Teen English

  Egyéni igényekhez igazodó, beszédközpontú nyelvtanulás. Módszereink két alappillére a játékosság és a kreatív nyelvtanulási technikák megismertetése. Segítjük diákjainkat, hogy felkészülten vágjanak neki a középiskolának és eredményesek legyenek a nyelvvizsgához vezető úton.
   
   

  Tudj meg többet!

 4. Iskola előkészítő

  Nagycsoportos óvodások számára hoztuk létre, saját fejlesztésű, 20 év tanítási tapasztalaton alapuló, iskolaelőkészítő programunkat. A klasszikus módszertani technikák mellett a modern, holisztikus szemléletet ötvözzük a foglalkozásainkon.

  Tudj meg többet!

 5. Angol Kalauz foglalkozás

  Várlak Benneteket Angol Kalauz foglalkozásaimra a Pöttyös Gyerekházban!
  HAJDU ANITA
  ANGOL KALAUZ
  foglalkozásvezető, angoltanár
  Tel: +36 70 / 455 – 50 32
  hajdu.anita12@gmail.com

   
   
   

  Tudj meg többet!

 6. Alapozó torna

  Mi az alapozó torna?

  – Komplex, mozgásfejlesztésen alapuló (u.n. motoszenzoros típusú) idegrendszer fejlesztő terápia, mely során a gyermekeknél újraindítjuk az emberi fejlődéstani mozgássorozatot, mintegy még egyszer “belökve” az …

  Tudj meg többet!

 7. “Sótündér” – sószobás foglalkozás

  Sószobás varázsjátékok ovisoknak keddenként 16 órakor, kisiskolásoknak 17 órakor. Önbizalom, önkifejezés erősítése, kreativitás, belső képzelőerő felszabadítása, mozgásfejlesztés, móka-kacagás a dalok, mesék, varázsjátékok szárnyán. Előzetesen a következő e-mail címen lehet bejelentkezni:
   

  Tudj meg többet!

 8. Toppantó

  Mi is a Toppantó?Zene, dalok, mondókák, öröm, kacagás, vidámság, és persze tánc: azaz egy remek közösségi élmény gyerekeknek és felnőtteknek.
  A játék a gyerekek elsődleges örömforrási lehetősége, és …

  Tudj meg többet!

 9. ManóJóga

  A ManóJóga Mozgásprogramban számos mondókákkal egybekötött babajóga és babatorna mozdulatokat sajátíthatnak el a babák szüleikkel együtt.
  Ezekkel a gyakorlatokkal segítheted kisbabád testi-lelki fejlődését, miközben jó hangulatú minőségi időt tölthettek …

  Tudj meg többet!