Foglalkozások

foglalkozások

…azaz a nagy építkezés mosolygós arc

A tanulás folyamata már születéskor elkezdődik (vagy még korábban). A kisgyermekeknél fontos, hogy minden mozgásforma egymást követve, egymást erősítve, támogatva alakuljon ki.

Jól tudjuk, hogy a mozgás a fejlődés motorja, megfelelő mennyiségű mozgás segíti az ép idegrendszer fejlődését és szoros kapcsolatot mutat a tanulási képességekkel. A nagymozgások fejlesztése segíti a helyes testtartás kialakulását, egyensúly érzéket fejleszt és sok-sok minden más mellett segíti a koncentrációt. A finom mozgások (amik az íráshoz, alkotáshoz fontosak) a nagymozgások alapjaira épülnek. Jól ki van ez a rendszer találva, ugye? Ha jó az alap, remek várat lehet rá építeni.

Foglalkozásainkon már egészen pici kortól azon dolgozunk, hogy mire az iskola kapuját átlépik a gyerekek, felkészülten álljanak a számos erőpróba előtt, amit az iskolás évek fognak számukra jelenteni.

Fontosnak tartjuk, hogy úgy segítsük a gyerekeket, hogy ösztönözzük őket a kreatív, megoldásközpontú gondolkodásra és tanulási/megoldási technikákat kínálunk ehhez. Mi nem a megoldást tesszük a gyerekek elé, hanem a megoldáshoz vezető utat segítjük.

Nézz bele az órarendünkbe!

 1. Maszat

  Ezt a 45 perces foglalkozást 1 – 3 éves korú gyerekeknek találtuk ki, ahol az alkotó fantázia és a játékos torna egymásra épülve igazi mókává áll össze.

  Tudj meg többet!

 2. Poronty torna

  Mozgásfejlesztő baba-mama torna 1-3 éveseknek.
  Ez a torna nem csak egyszerűen mozgásfejlesztő tevékenység, hanem szórakozás is a kicsik számára. Csak hab a süti tetején, hogy a mozgások mondókákkal, dalokkal …

  Tudj meg többet!

 3. Junior English – ovis

  Játékos angol 3-5 éves korú gyerekeknek. A 45 perces foglalkozások célja, hogy a tipikus angol és amerikai gyerekdalok és mondókák segítségével szinte észrevétlenül megismerkedjenek az angol nyelv játékosságával és dallamosságával, így megalapozva …

  Tudj meg többet!

 4. Junior English – alsós

  Beszédközpontú angol nyelvű foglalkozás 6-10 éves korú általános iskolások számára. A foglalkozás célja a nyelvtanulás megszerettetése, amihez mi bátorító, családias légkörrel, változatos tananyaggal és hatékony szókincs tanulási módszerekkel járulunk hozzá. Megismerkedünk az …

  Tudj meg többet!

 5. Iskola előkészítő

  Játékos feladatlapokkal, sok mozgással, életkori sajátosságaidnak megfelelően építjük fel az órák anyagát.
  A foglalkozás alapja, hogy felkészüljünk az iskolás élet mindennapjaira.

  Tudj meg többet!

 6. Német – ovis / alsós

  Nem boldogulsz egyedül a némettel? Nyűg a házi feladat? Gyere el hozzánk, és rövid időn belül megszereted a németet.
  Maximum 6 fős csoportokban dolgozunk a …

  Tudj meg többet!

 7. Babaangol foglalkozás

  Várlak Benneteket 0-3 éves gyermekeitekkel babaangol
  foglalkozásaimra a Pöttyös Gyerekházban!
  HAJDU ANITA
  ANGOL KALAUZ babaangol
  foglalkozásvezető, angoltanár
  Tel: +36 70 / 455 – 50 32
  hajdu.anita12@gmail.com

  Tudj meg többet!

 8. Mocorgó – Ovis torna

  4-től 6 éves korú gyermekek koordinációs és egyensúly fejlesztése, versek, mondókák és játékos ügyességi feladatok segítségével.
   
  Játszva tanulunk!
   
   
   
   
   

  Tudj meg többet!

 9. Ficergő

  3-4 hónapos, aktív babáknak, 9-10 hónapos korig. Ölbéli játékok, bábozás, mozgásfejlesztő tevékenységek, ritmusérzék, térérzék fejlesztés. A szülők és a gyerekek átélik a közös éneklés és játék élményét.
   

  Tudj meg többet!

 10. Gyerek aerobik

  6-7 éves kortól. Az aerobik mozgásanyagára épülő, vidám, zenés, képességfejlesztő foglalkozás kisiskolás gyerekeknek. Kikapcsolódás és energia levezetés az egésznapos iskolapadban ülő lurkóknak.
   
   
   
   
   
   

  Tudj meg többet!

 11. “SÓS”-poronty torna

  Mozgásfejlesztő baba-mama torna 1-3 éveseknek, sószobában!
  A fókusz a légzésen van!
  Ez a torna nem csak egyszerűen mozgásfejlesztő tevékenység, hanem szórakozás …

  Tudj meg többet!