Foglalkozások

foglalkozások

…azaz a nagy építkezés mosolygós arc

A tanulás folyamata már születéskor elkezdődik (vagy még korábban). A kisgyermekeknél fontos, hogy minden mozgásforma egymást követve, egymást erősítve, támogatva alakuljon ki.

Jól tudjuk, hogy a mozgás a fejlődés motorja, megfelelő mennyiségű mozgás segíti az ép idegrendszer fejlődését és szoros kapcsolatot mutat a tanulási képességekkel. A nagymozgások fejlesztése segíti a helyes testtartás kialakulását, egyensúly érzéket fejleszt és sok-sok minden más mellett segíti a koncentrációt. A finom mozgások (amik az íráshoz, alkotáshoz fontosak) a nagymozgások alapjaira épülnek. Jól ki van ez a rendszer találva, ugye? Ha jó az alap, remek várat lehet rá építeni.

Foglalkozásainkon már egészen pici kortól azon dolgozunk, hogy mire az iskola kapuját átlépik a gyerekek, felkészülten álljanak a számos erőpróba előtt, amit az iskolás évek fognak számukra jelenteni.

Fontosnak tartjuk, hogy úgy segítsük a gyerekeket, hogy ösztönözzük őket a kreatív, megoldásközpontú gondolkodásra és tanulási/megoldási technikákat kínálunk ehhez. Mi nem a megoldást tesszük a gyerekek elé, hanem a megoldáshoz vezető utat segítjük.

Nézz bele az órarendünkbe!

 1. Junior English – alsós 1-3. osztályosak

   
   
   
  A 45 perces élményalapú nyelvi foglalkozás elsődleges célja, hogy a gyerekek értve tanuljanak. A szavak mellé a jelentéseket is társítjuk, kódoljuk mozdulatokkal, rögzítjük …

  Tudj meg többet!

 2. Junior English – alsós 3-4. osztályosak

   
   
   
  Kommunikáció központú, játékos nyelvi foglalkozás 3-4. osztályos gyerekek számára.
  A 45 perces élményalapú nyelvi foglalkozás elsődleges célja, hogy a gyerekek értve tanuljanak. A …

  Tudj meg többet!

 3. Angol Kalauz foglalkozás

  Az Angol Kalauz program a kisgyermekek angol nyelvi nevelésére helyezi a hangsúlyt: az anyanyelvi nyelvelsajátításhoz hasonlóan kizárólag angol nyelven folyik a foglalkozás. A foglalkozás 4-8 éves gyermekek számára szól. A foglalkozások jellemzői: a rengeteg mozgás, a felhőtlen kacagás, …

  Tudj meg többet!

 4. ManóJóga

  A ManóJóga Mozgásprogramban számos mondókákkal egybekötött babajóga és babatorna mozdulatokat sajátíthatnak el a babák szüleikkel együtt.
  Ezekkel a gyakorlatokkal segítheted kisbabád testi-lelki fejlődését, miközben jó hangulatú minőségi időt tölthettek …

  Tudj meg többet!

 5. Sóterápiás Jógakaland Gyerekjóga

  Egy jógakalandos gyerekjóga óra teljesen más, mint a felnőtt verzió. Sok játékkal, mesével és utánzással vonjuk be a gyerekeket a gyakorlatokba, így az alapokat már el lehet kezdeni tanítani 3 éves kortól, és ahogy …

  Tudj meg többet!