krea-TÁR / hatodik érzék
ALKOTÓTÁBOR

2022.07.04 – 2022.07.08

 

5 nap – 6 érzék

Csukd be a szemed és hallgasd a madarak csicsergését, képzeld, hogy szállsz egy hőlégballonon egyre magasabbra…hagyd, hogy a fantázia vezessen…hallgass a megérzéseidre…

5 napon át tartó alkotás, ahol folyik a ragasztó, szárad a festék, szárnyal a képzelet. Minden érzékünkre szükség lesz a festményünk, könyvünk, illatos parfümünk megalkotásához. Nyomatolunk, teszteljük az ízlelést, batikolunk, vágunk egyenest és cakkost, rajzolunk zenére, öntünk illatos gyertyát…de ezt inkább meg kell érezni…talán a 6. érzékeddel.

Fontos tudnivalók:
Az online jelentkezés aláírt regisztrációnak számít, de csak a 10.000 Ft foglaló befizetésével (személyesen vagy átutalással fizetendő) számít érvényes tábori jelentkezésnek.
A táborozó gondviselője tudomásul veszi, hogy a Pöttyös Gyerekház semmilyen sport- és egyéb balesetért illetve a gyermek által magával hozott tárgyak, ruhaneműk rongálódásáért nem felelős, ha az a táborozó hibájából történik a megszokott és elfogadott gyakorlat szerint nyújtott szakszerű felügyelet mellett.
A gondviselő felelősséget vállal az egyértelműen a táborozó által okozott károkért.
A táborozó szülei a jelentkezési lap kitöltésével és az adatközléssel hozzájárulnak, hogy a szervezők a lapon szereplő információkat kommunikációra, kapcsolattartásra és azonosításra használják, ám kizárólag a táborozással összefüggésben.

Kedvezmények:

  • Visszatérő kedvezmény: 1.000 Ft
  • Testvér kedvezmény: 3.000 Ft

Táborban történő részvétel lemondása:
A jelentkezés bármikor visszavonható.
A táborszervező lehetőséget biztosít a szülő számára, hogy részvételi szándékát módosítsa, a táborban történő részvételt lemondja.
Amennyiben a jelentkező a jelenlegi járványhelyzetben való érintettség miatt kényszerül lemondani a tábori részvételt (és ezt orvos által igazolja), abban az esetben a befizetett díjat visszafizetjük. (kivétel az étkezés díja – visszamondás időpontjának függvényében)
Nem betegség esetén történő lemondáskor a befizetett költség-hozzájárulás egy részét beszámítjuk egy következő táborba való jelentkezéskor.
A beszámítást csak írásban történő lemondás esetén tudjuk biztosítani, és annak mértéke a lemondás időpontjától függ. Ha a jelentkezés lemondása a tábort megelőző 10 napban történik, a foglalóval együtt a befizetett összeg 50%-a a tábor szervezőjét illet meg a felmerülő adminisztrációs illetve eszköz / alapanyag / étkezés költségek fedezésére.
A táborszervező fenntartja a jogot, hogy a tábor programját (kevés jelentkező / betegség vagy egyéb okból) lemondja. Ebben az esetben a meghiúsult tábor teljes részvételi díját a jelentkező visszakapja.

Kitöltendő / letöltendő dokumentumok:

A tábor díjazása:

EGÉSZ NAPOS TÁBOR

35.000 Ft / hét

08:00 – 16:00