„Junior Angol” nyelvi tábor
NYELVI TÁBOR

2023.07.31 – 2023.08.04

 

Nyelvi táborunk a 2023 évben megújult tematikával robog tovább…

Szeretettel várjuk az angol nyelv iránt érdeklődő táborozókat akik szívesen ismerkednek meg Anglia, Ausztrália és az Egyesült Államok (néha furcsának tűnő) hagyományaival.

Kreatív, játékos módon rengeteg új kifejezéssel ismerkedünk meg és megtanulunk „okosan” szavakat tanulni, amivel már a suliban is játék lesz a nyelvtanulás.

A foglalkozásokat csoportbontásban tartjuk, így a kezdők és a haladók is eredményesebben tudják elsajátítani a nyelvet.

Fontos tudnivalók:
Az online jelentkezés aláírt regisztrációnak számít, de csak a 10.000 Ft foglaló befizetésével (személyesen vagy átutalással fizetendő) számít érvényes tábori jelentkezésnek.
A táborozó gondviselője tudomásul veszi, hogy a Pöttyös Gyerekház semmilyen sport- és egyéb balesetért illetve a gyermek által magával hozott tárgyak, ruhaneműk rongálódásáért nem felelős, ha az a táborozó hibájából történik a megszokott és elfogadott gyakorlat szerint nyújtott szakszerű felügyelet mellett.
A gondviselő felelősséget vállal az egyértelműen a táborozó által okozott károkért.
A táborozó szülei a jelentkezési lap kitöltésével és az adatközléssel hozzájárulnak, hogy a szervezők a lapon szereplő információkat kommunikációra, kapcsolattartásra és azonosításra használják, ám kizárólag a táborozással összefüggésben.

Kedvezmények:

  • Visszatérő kedvezmény: 1.000 Ft
  • Testvér kedvezmény: 3.000 Ft

Táborban történő részvétel lemondása:
A jelentkezés bármikor visszavonható.
A táborszervező lehetőséget biztosít a szülő számára, hogy részvételi szándékát módosítsa, a táborban történő részvételt lemondja.
Nem betegség esetén történő lemondáskor a befizetett költség-hozzájárulás egy részét beszámítjuk egy következő táborba való jelentkezéskor.
A beszámítást csak írásban történő lemondás esetén tudjuk biztosítani, és annak mértéke a lemondás időpontjától függ. Ha a jelentkezés lemondása a tábort megelőző 10 napban történik, a foglalóval együtt a befizetett összeg 50%-a a tábor szervezőjét illet meg a felmerülő adminisztrációs illetve eszköz / alapanyag / étkezés költségek fedezésére.
A táborszervező fenntartja a jogot, hogy a tábor programját (kevés jelentkező / betegség vagy egyéb okból) lemondja. Ebben az esetben a meghiúsult tábor teljes részvételi díját a jelentkező visszakapja.

Kitöltendő / letöltendő dokumentumok:

A tábor díjazása:

EGÉSZ NAPOS TÁBOR

45.000 Ft / hét

08:00 – 16:00