„Junior Angol” nyelvi tábor 2
NYELVI TÁBOR

2024.07.22 – 2024.07.26 – BETELT!

 

Nyelvi táborunk a 2024 évben megújult tematikával robog tovább…

Szeretettel várjuk az angol nyelv iránt érdeklődő táborozókat, akik szívesen részt vennének egy 1 hetes intenzív, játékos szókincs fejlesztésen.

A foglalkozásokat csoportbontásban tartjuk: a kezdőknek az Angol Kalauz zseniális módszertanával, a nagyobbaknak a WOW! English tananyagaival.

Fontos tudnivalók:
Az online jelentkezés aláírt regisztrációnak számít, de csak a 15.000 Ft foglaló befizetésével (személyesen vagy átutalással fizetendő) számít érvényes tábori jelentkezésnek. A tábor teljes díjából fennmaradó összeget legkésőbb a tábor megkezdése előtt 2 héttel kérjük befizetni. Számlát csak magánszemélynek áll módunkban kiállítani.
A táborozó gondviselője tudomásul veszi, hogy a Pöttyös Gyerekház semmilyen sport- és egyéb balesetért illetve a gyermek által magával hozott tárgyak, ruhaneműk rongálódásáért nem felelős, ha az a táborozó hibájából történik a megszokott és elfogadott gyakorlat szerint nyújtott szakszerű felügyelet mellett.
A gondviselő felelősséget vállal az egyértelműen a táborozó által okozott károkért.
A táborozó szülei a jelentkezési lap kitöltésével és az adatközléssel hozzájárulnak, hogy a szervezők a lapon szereplő információkat kommunikációra, kapcsolattartásra és azonosításra használják, ám kizárólag a táborozással összefüggésben.

FONTOS! Diétás étkeztetést nem tudunk biztosítani.

Kedvezmények:

  • Visszatérő kedvezmény: 2.000 Ft
  • Testvér kedvezmény esetén fizetendő díj: 99.000 Ft

Táborban történő részvétel lemondása:
A jelentkezés bármikor visszavonható.
A táborszervező lehetőséget biztosít a szülő számára, hogy részvételi szándékát módosítsa, a táborban történő részvételt lemondja a következő feltételekkel:
Nem betegség esetén történő lemondáskor a befizetett költség-hozzájárulás egy részét beszámítjuk egy következő táborba való jelentkezéskor.
A beszámítást csak írásban történő lemondás esetén tudjuk biztosítani, és annak mértéke a lemondás időpontjától függ. Ha a jelentkezés lemondása a tábort megelőző 10 napban történik, a foglalóval együtt a befizetett összeg 50%-a a tábor szervezőjét illeti meg a felmerülő adminisztrációs illetve eszköz / alapanyag / étkezés költségek fedezésére.

A táborszervező fenntartja a jogot, hogy a tábor programját (kevés jelentkező / betegség vagy egyéb okból) lemondja. Ebben az esetben a meghiúsult tábor teljes részvételi díját a jelentkező visszakapja.

Kitöltendő / letöltendő dokumentumok:

  • Jelentkezési lap (online kitöltendő)
  • Egészségügyi nyilatkozat

A tábor díjazása:

EGÉSZ NAPOS TÁBOR

52.000 Ft / hét

08:00 – 16:00